As fi intors lumea pe dos sa imi implinesc visul.

„Buna, Ditta!
Sunt mandra mamica de baietel! Proaspata mamica 😍
Vreau sa iti multumesc pentru sfaturile directe si indirecte pe care ni le dai prin intermediul postarilor, video-urilor si cursurilor.
Nu am participat la niciun curs de-al tau pentru ca sunt plecata din tara, insa crede-ma ca am puricat toate articolele si tot youtube-ul cu video-uri care contin numele tau pentru a ma informa si suprainforma (daca pot sa zic asa).
Iti multumesc pentru munca ta, pentru inspiratia ta de a realiza atatea materiale minunate, pentru naturaletea cu care sunt „predate” informatiile.
Offfff…..Daca te-ar cauta si asculta femeile din tara noastra!
Offff…..Ce implinite ar fi!
Am nascut exact cum am vrut. Natural complet! Fara epidurala, cu sotul langa mine, in ce pozitie am vrut si am simtit ca pot, cordon taiat tarziu, no Vit K, stat frumos acasa pana in ultimul minut -am zis ca nasc in masina- 😄.
Poate sunt si norocoasa ca nu s-a intamplat in Romania si am avut sustinere imensa (cadre medicale minunate si sa nu mai vb de sotul meu! Ah! Dragul de el! 😊.
Sceptic la inceput, ca dupa ce a venit bebe si stateam cu el pe burtica -magic hour- sa-mi spuna ca tot ce tine de mine si de bebe de acum inainte facem cum zic eu pentru ca am stiut sa aleg si a fost bine 😍
Dar chiar si de ar fi fost sa nasc in tara tot as fi intors lumea pe dos sa imi implinesc visul.
Tu, Ligia Pop prin cartile ei si Olivia Farcas cu accentul ei de ardeleanca ☺ (cu care am vb de 2 ori) m-ati dus pe drumul cel bun.
Ce ma bucur ca v-am descoperit la timp.
Mii, mii de multumiri! Ma inclin! ❤️
Tare as vrea sa te cunosc si live!
Cu drag,
Andreea si Cezar”

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button