Buna mamici si burtici, Am revenit- pe 12.09.17 am nascut o fetita de nota 10- la Isis, asistata de minunata femeie si moasa Anamaria Bumb. La expulzie a asistat si m-a ajutat si dr Ciornei- empatic si intelegator. Nasterea si scurtul travaliu (inceput la 11:00, internat la 20: 00 cu dilatatie 5, am nascut la 22:13) , le-am trecut cu masaj cu ulei de cocos cu ulei esential de lavanda, iasomie si trandafir, cu muzica, cu exercitii de respiratie, un fel de dans in bazinul roz.... Multumesc Ditta Depner ptr cursul tau! Va marturisesc ca dupa travaliul de la prima fetita - 19 ore cu contractii intense si ff multa oboseala, acum imi era teama ca va fi cam la fel- asa ca, i-am cerut moasei de cum am ajuns- epidurala šŸ˜.... Minunata Anamaria, mi-a zambit frumos si mi-a spus ca nu am nevoie... ca totul va fi diferit si pe " repede inainte" - si asa a fost! M-a incurajat tot timpul, iar cand mi-a spus: Roxana, acum e momentul tau! M-a trezit cumva la realitate si mi-am reamintit ca asa am ales, asa mi-am dorit, asa am cerut ...doar ca teama se strecurase in mintea mea si ajunsesem sa cred ca nu pot... dar am putut! Va multumesc ptr recomandari si recomand si eu cu drag, burticilor ce urmeaza sa se intalneasca cu bebelusul sa mearga cu incredere la Isis- echipa Anamaria si dr. Ciornei" Cu multumiri, Roxana M.

A fost mult mai bine decat ma asteptam

Buna mamici si burtici,
Am revenit- pe 12.09.17 am nascut o fetita de nota 10- la Isis, asistata de minunata femeie si moasa Anamaria Bumb. La expulzie a asistat si m-a ajutat si dr Ciornei- empatic si intelegator.
Nasterea si scurtul travaliu (inceput la 11:00, internat la 20: 00 cu dilatatie 5, am nascut la 22:13) , le-am trecut cu masaj cu ulei de cocos cu ulei esential de lavanda, iasomie si trandafir, cu muzica, cu exercitii de respiratie, un fel de dans in bazinul roz….
Multumesc Ditta Depner ptr cursul tau! Va marturisesc ca dupa travaliul de la prima fetita – 19 ore cu contractii intense si ff multa oboseala, acum imi era teama ca va fi cam la fel- asa ca, i-am cerut moasei de cum am ajuns- epidurala šŸ˜….
Minunata Anamaria, mi-a zambit frumos si mi-a spus ca nu am nevoie… ca totul va fi diferit si pe ” repede inainte” – si asa a fost!
M-a incurajat tot timpul, iar cand mi-a spus: Roxana, acum e momentul tau!
M-a trezit cumva la realitate si mi-am reamintit ca asa am ales, asa mi-am dorit, asa am cerut …doar ca teama se strecurase in mintea mea si ajunsesem sa cred ca nu pot… dar am putut!
Va multumesc ptr recomandari si recomand si eu cu drag, burticilor ce urmeaza sa se intalneasca cu bebelusul sa mearga cu incredere la Isis- echipa Anamaria si dr. Ciornei”
Cu multumiri,
Roxana M.

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button