Cine este BBmic?

BBmic este bebelușul tău al, meu și al multor alte mămici conștiente de faptul că nu tot ceea ce crede societatea de consum a zilelor noastre că “trebuie”, este si sănătos și bun pentru noi, cei care alegem să privim dintr-o alta perspectiva.

bbmic“BBmic virtual” s-a născut în 1 iunie 2011 și a pornit să schimbe lumea, plin de elan în căutarea alternativelor la produse care pericliteaza sanatatea noastra intr-un sistem închistat și plin de prejudecăți privind sarcina nașterea și creșterea copiilor.

Între timp BBmic este înconjurat de tot mai multe mămici destepte și bebeluși minunați si fericiti.

BBmic este magazinul cu lucruri sanatoase, destepte si utile, care îmbrățișează un alt stil de viață, experimentând naturalul, firescul și normalitatea într-o vreme cu multe tentații foarte bine marketate și zbuciumări profunde privind alegeri importante atat de greu de luat de un parinte.

Vreau să-ți arat, dragă viitoare mămică, că trebuie doar să fii deschisă, ca să alegi lucruri într-adevăr bune, trainice și sănătoase pentru tine și copilașii tăi.

Nu trebuie să dispui de foarte mulți bani ca să-ți crești copilul cat mai natural și trebuie doar să fii corect informată și să nu alegi după reclamele de la televizor sau după marketingul din magazine.

Te indemn cu drag sa cantaresti variantele alternative, alegand cat mai simplu: dupa ceea ce-ti dicteaza instinctul tau de mama.
Pentru ca instinctul tau nu greseste niciodata.

Cu drag,

mamica lui BBmic,
Ditta Depner