Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Au nascut impreuna acasa, cu o moasa din Ungaria

❤️Andrei si Anamaria❤️, un cuplu ales castigator la tragerea la sorti din mai, si-au dorit o altfel de nastere la al doilea copil al lor si au venit la curs in weekend.

Sa va uitati si la testimonialul video al taticului, aici

dupa ce cititi feedback-ul dupa curs al mamicii.

„Draga Ditta,

Pentru mine întâlnirea cu tine a fost ceva la ce speram de ceva vreme, demult cautam un loc, dar mai ales o persoana care sa-mi încarce bateriile de gânduri atât de pozitive, de speranță la întâmplări mai bune, de încredere în mine…

Știam, pot zice (datorata nașterii anterioare), cum NU vreau sa fie următoarea naștere, știam ca nu trebuie sa fie cum a fost, dar nu conștientizam foarte multe lucruri, nu conștientizam ca esența e în noi, ca noi femeile suntem menite sa facem acest lucru în modul cel mai firesc posibil.

Nu speram sa fie atât de profund cursul sa-mi trezească atâtea emoții, stări și trăiri, conectare cu partenerul, relaxare, și stare de bine în general.

Datorita ție am înțeles multe lucruri și nu pot exprima în cuvinte cât rezonez cu ceea ce ne-ai zis, cât am interiorizat procesul nașterii și cât mi-ai redat încrederea ca nașterea poate fi ceva ușor, firesc, trăit intens, în intimitate și confort.

p.s.
Cel mai uimita sunt de efectul cursului asupra soțului meu, care la prima naștere nu concepea sa stea lângă mine când nasc și acum e cu totul opus 🙂 vizualizează nașterea într-un alt mod.

[Ieri, întâlnind un cuplu prieteni ce urmează sa nască, Andrei le-a povestit despre tine și i-a pus pe gânduri…si eu nici nu eram cu el…dar mi-am dat seama ca devine un ambasador al nașterii naturale 🙂 ]

Iți mulțumim încă odată pentru tot, și pentru faptul ca ne-ai și dat șansa sa-l parcurgem gratis, speram ca într-o zi sa ne revanșam.

Te îmbrățișam cu drag,

Anamaria si Andrei

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x