Andreea cu Miruna – o nastere frumoasa la Iasi

„Bună, Ditta!

Am născut pe 17 februarie, dar nu am avut timp sa-ți scriu pana acum.
A fost o naștere foarte rapidă. La 6 dimineata au început contracțiile, și la 13:55 a venit pe lume Miruna.
Nu credeam ca o sa nasc în ziua aia. Am crezut ca sunt contracții false. Erau când mai slabe, când mai intense, când la 5 minute, când la 10.
M-Am dus la spital pt ca începusem sa sângerez. Am avut noroc ca am plecat la timp din casa, pt ca imediat ce am ajuns la recepție s-au rupt membranele și în 10 minute am născut.
Chiar dacă nu suportam sa fiu atinsa sau sa mi se vorbească, eram calma. Și pana în momentele expulziei finale nu m-a durut, contracțiile au fost suportabile. Eram în transa mea, nici nu știu când au trecut orele.

Nu aveam idee ca va fi atat de repede. Eram la niște contractii f puternice și credeam ca o sa dureze mult mai mult și simțeam ca nu o sa pot sa le fac față dacă se intensificau. Am cerut epidurala. Medicul de garda, o doamna f drăguță, mi-a zâmbit calm și mi-a zis: ” se vede moțul”. :))
La a doua contracție a ieșit deodată, în grabă. Nu mi-a venit sa cred ca e gata, ca e doar atât.
Eu am ales sa mă duc la un spital privat din Iasi, la Arcadia. M-Am dus cu plan de naștere. Mi l-au respectat întocmai. Mi-au pus-o pe Miruna pe piept imediat, a stat o ora așa. Au așteptat sa se oprească pulsațiile placentei înainte sa taie cordonul.

Nu i-au dat picături oculare, vit k, și nici nu i-au făcut vaccin. M-au întrebat de mai multe ori dacă sigur nu vreau, dar atât. A stat numai cu mine în rezervă.
M-Am bucurat f mult ca am avut o naștere ușoară, și personalul de acolo a fost atât de amabil și înțelegător.
Încă nu au posibilitatea nașterii în apa, dar , cine știe, poate pana la următorul nostru copil, o sa fie.
Așa ca Îți mulțumesc din suflet pentru curs, și pt ca am putut sa-l fac chiar si pe Skype. M-a ajutat foarte mult. Mă bucur ca am aflat despre cursul tău. Sper sa afle câți mai mulți oameni! Și sa reușești în continuare sa promovezi mai departe nașterea naturala și pe cea în apa! Mult succes iți doresc! ????”‘

Andreea din Iasi

3 comentarii
 • Loredana
  Răspunde

  Buna Andreea, cu ce medic de la Arcadia ai nascut? Am ajuns sa cred ca nu poti avea incredere in nimeni si ca ai nevoie de recomandari pentru a alege un medic potrivit pentru tine. Multumesc

 • Anca
  Răspunde

  Bună, Andreea!
  Și eu as dori sa știu cu ce medic ai născut. Mulțumesc!

 • Simona
  Răspunde

  Buna, si eu as vrea sa stiu medicul cu care ai nascut si anumite detalii despre nastere, te rog, putem lua legatura?

Lasa un Comentariu

1.499 views

Start typing and press Enter to search