Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Ana Valentina Rosulescu, Brasov

  • Comments: 0
  • Posted by: DD.Admin

Am nascut pe 27 aprilie 2012 un bebe de 3800kg…100% natural, in sufragerie:) dupa 19 ore de travaliu. M-au asistat Razvan, sotul meu, moasa Irina, si Ruxandra, ca si doula. Am fost foarte linistita si increzatoare ca totul merge perfect, si desi travaliul a fost mai lung, pentru mine totul s-a derulat extrem de repede si firesc, mi-am trait propriul travaliu intr-o dulce transa.

Nu mi-a fost nici o secunda teama de nimic si asta datorez si persoanelor care mi-au fost alaturi si care prin simpla lor atitudine mi-au dat incredere, dar si credintei pe care am avut-o tot timpul ca Universul ne este alaturi si ne trimite un dar minunat -Sebastian-:)

Respiratiile cu bombarea abdomenului pe care le-am facut la curs, m-au ajutat foarte mult sa atenuez senzatiile contractiilor, dar totusi le-am simtit intensitatea pe expulzie. Am stat cateva ore in cada unde am si dormit, i-am vorbit lui bebe… i-am spus ca totul e bine si il asteptam cu mult drag in noua familie; am baut mult ceai de zmeur, m-am plimbat, am fost lasata in voie si asta a fost nemaipomenit.

Momentul expulziei a fost in picioare, sustinuta de Razvan de axile. Irina mi l-a pus pe piept si nu ne mai saturam sa-l privim, imi venea sa topai de fericire si entuziasm! Stiam ca este bine! Totul era perfect!

… Din pacate placenta a intarzaiat sa iasa mai mult de 2 ore (nu prea mai aveam contractii pt ca am facut un fel de blocaj al vezicii urinare… nu am urinat mult timp in travaliu -si nu mi-am dat seama- desi am baut enorm de mult ceai) si mi-au scos-o la spital. Apoi am ramas cu bebe peste noapte in spital (si in salon); l-am tinut in brate toata noaptea gandindu-ma ce frumoasa a fost nasterea acasa, incomparabil cu ce se intampla intr-un spital. Dimineata la prima ora am plecat acasa pe semnatura! Eram ciudatii spitalului mai ales pt ca am refuzat multe: medicamente inutile, lapte praf, vaccinuri.

Concluzia este: ca sunt mai mult decat multumita de felul in care a decurs travaliul si nasterea, si implicarea lui Razvan in aces proces minunat ma face sa-mi dau seama ce familie unita si frumoasa suntem!

Iti multumim si tie, draga Ditta ca ne-ai aratat ce inseamna o nastere adevarata si speram sa initiezi cat mai multe cupluri!

Mult succes si sa ne vedem cu bine!

Ana Valentina, Razvan si Sebastian

Lasă un comentariu!

avatar