Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Am aprofundat ce înseamnă nașterea ca proces natural, cu toate fazele biologice – până în cele mai mici detalii.

Draga Ditta,

Îmi exprim recunoștința profundă pentru că universul a făcut în așa fel încât să mă îndrume spre cursul tău, Ditta, încă din primele luni ale sarcinii, astfel încât să pot lua decizii informate în fiecare etapă a acestui proces miraculos 💚.

Am aprofundat ce înseamnă nașterea ca proces natural, cu toate fazele biologice – până în cele mai mici detalii.

Aceasta este o primă liniștire, că viitoare mămică, să înțeleg exact cum îmi funcționează corpul, cum totul este perfect orchestrat în naștere și cum mămica, prin corpul său perfect apt pentru naștere, și copilașul său formează, de fapt, o echipă.

Mă bucur că miturile despre naștere și nu numai au fost rapid dizolvate și mi-a fost clar cât de important este să îmi fie respectate drepturile atât mie, cât și copilului în momentul magic, cum să nu grăbesc un proces care necesită răbdare pentru sănătatea noastră – a mea și a copilului.

Am descoperit impactul emoțional pe care mama îl are asupra copilului și faptul că, încă de la concepție, se stabilește o relație deosebită și o comunicare subtilă cu ființa deja conștientă în pântec.

Cât de important este, ca părinți, să fim liniștiți, să ne conștientizăm și să ne vindecăm rănile și fricile din timp, pentru a nu le transmite copiilor.

Este o oportunitate extraordinară de evoluție spirituală și dezvoltare personală.

Am apreciat, de asemenea, multiplele resurse puse la dispoziție, perspectivele noi, dincolo de ce ai oferit, cu mare generozitate, pe canalele tale de social media.

Cursul oferă și oportunitatea de a deschide un nou drum în relația de cuplu, prin vindecare și conștientizare și apreciez informarea despre necesitatea implicării ambilor părinți în tot ce înseamnă sarcină, naștere, etapa post-natală.

Un alt aspect îmbucurător e că am acoperit și perioada de după naștere și pașii esențiali de avut în vedere pentru o dezvoltare sănătoasă a copilului și multe alte sfaturi utile.

Nu în ultimul rând, cursul deschide calea conectării cu alți viitori părinți, alături de care, împreună cu tine, Ditta, cu curaj și responsabilitate punem bazele unei generații noi, conștiente, prezente și capabile să modeleze armonios lumea pe care cu toții o creăm și o împărtășim.

Emilia C.

0 0 vote
Article Rating