Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Acordul celor 3 SUFLETE implicate: mama, tatal si copilul care va veni

Intotdeauna cand vorbim despre fertilitate, vorbim despre acordul celor 3 SUFLETE implicate: mama, tatal si copilul care va veni.

Omul nu se reduce doar la a fi un corp. Suntem Suflete care traiesc in acest corp.

Iar viata nu este matematica pura, omul are mai multe componente in afara corpului fizic, si in plus cea mai importanta componenta pe care o scoatem din ecuatie este faptul ca suntem un amalgam de EMOTII, SENTIMENTE si SIMTURI.

❤️❤️❤️

Daca intelegem viata astfel, atunci putem ingloba si existenta SUFLETULUI in corpul uman.

Si da, atunci putem privi total diferit toata treaba cu CHEMAREA UNUI ALT SUFLET IN ACEASTA VIATA, in familia noastra, o putem privi dintr-o alta perspectiva, sa-i zicem: spirituala, mult mai profunda.

❤️❤️❤️

Dacă corpul tău este predestinat să poată aduce un copil pe lume, cu siguranță o va face.

Aici intervine doar factorul timpului, RABDAREA si realizarea ca ar fi timpul sa schimbi ceva in stilul tau de viata, ca acest lucru sa se intample.

Cateodata este nevoie de aceasta asteptare pentru a integra cateva aspecte, de care vei avea nevoie cu siguranta mai tarziu in viata.

❤️💔❤️

Vrei sa afli mai multe?
Vrei sa te pregatesti pentru conceptie?

Vrei sa-ti intelegi fertilitatea din punct de vedere holistic?

❤️❤️❤️

Participa online la cursul de CONCEPTIE CONSTIENTA si FERTILITATE HOLISTICA cu Ditta Depner, ca sa te pregatesti pentru acest moment important din viata ta.

ONLINE 2 zile si jumatate de pregatire pentru fertilitate holistica 24-25-26 septembrie 2021 – IN DIRECT cu Ditta Depner, prin vindecarea traumelor pre- si perinatale

Te invit sa afli, de ce nu ramai insarcinata, ce mai ai de vindecat si ce poti face concret in viata ta de zi cu zi, ca sa schimbi asta.

Vor fi cele 2 zile care nu iti vor schimba doar perceptia asupra fertilitatii, ci si viata!

❤️💙❤️

#conceptieconstienta
#fertilitate #fertilitateholistica #vindecanasterea #schimbamnasterea #renastereafeminitatii #renastereacudittadepner #avortspontan #pierderesarcina #sarcina #sarcinapierduta #dittadepner #infertilitate