Curs de conceptie constienta cu Ditta Depner – Brasov

Educator Prenatal

CURS CONCEPTIE CONSTIENTA  sau CUM SA ATRAGI UN SPIRIT ELEVAT IN VIATA TA

Educator Prenatal: conceptia constienta dateaza din stravechi timpuri cand cuplul se pregatea fizic, psihic si mai ales spiritual cu mult inaintea conceptiei. In vremuri cand spiritualitatea era un mod de viata, cuplurile concepeau constient un copil, chiar si fara sa faca fizic dragoste, ci doar prin invocarea si trairea unor emotii puternice de iubire si recunostinta fata de Divin.

Nu ne propunem asta, insa puteti invata si intelege de ce fertilitatea a devenit boala secolului nostru, nu numai datorita stilului nostru de viata aberant, ci si din cauza grijii excesive pentru material si disparitiei preocuparii noastre pentru dezvoltarea noastra Sufleteasca. Un cuplu care are ca si scop transformarea si cresterea spirituala va putea atrage un spirit elevat, care sa vina conform evolutiei lor spirituale.

Educator Prenatal

CE VEI INVATA LA ACEST CURS DE CONCEPTIE CONSTIENTA?

 

Vom aborda subiecte despre ce este destinul, karma, inlantuirile karmice si cum ne afecteaza ele destinul. Ce inseamna energia sau vibratia noastra, cum putem s-o elevam, cum putem sa ne curatam atat interior cat si exterior pentru a ne elibera de bagajul inutil care ne incurca pe drumul nostru ascendent. Care este menirea fiecaruia si cum putem sa o descoperim.

Ce este nasterea si moartea, ce inseamna venirea unui Suflet pe acest pamant, cum isi alege parintii, cum isi alege destinul dinainte de a se naste? Care este cea mai buna modalitate de nastere? Cum isi alege bebelusul din burtica exact data si ora nasterii din punct de vedere astrologic. Cum va puteti pregati ca si cuplu pentru nastere?

Ce inseamna o viata sanatoasa, o alimentatie hranitoare, cum putem sa ne vindecam si care este capacitatea organismului nostru de autovindecare, printr-o viata echilibrata prin eliberarea emotiilor captive. Ce inseamna vindecarea subconstientului nostru de traumele din trecut, traume acumulate dinaintea nasterii si pana acum. Cum putem face asta? Invatam despre corpurile subtile ale omului, tocmai pentru a incepe curatenia tuturor acestor corpuri.

Cum putem chema un Suflet elevat in viata noastra? Va veti familiariza cu notiuni precum practica spirituala, dezvoltare continua personala, cu exercitii simple de constienta, de relaxare, de respiratie. Atragem ceea ce suntem si nu ceea ce vrem. Legea atractiei functioneaza pe acest principiu. Pana nu ne curatam de aceste seminte sau datorii karmice, nu vom putea fii liberi de emotii si intentii negative, care ar atrage in familia noastra un suflet care vine pe aceeasi vibratie cu noi. Si acest suflet preia toate adictiile noastre.

CE INSEAMNA ASUMAREA?

Prin aceasta asumare constienta a vietii si a unei practici care ne face sa ne dezvoltam continuu, noi de fapt ne asiguram o viata cat mai implinita, cu o crestere spirituala care ne aduce mai aproape de ceea ce ne face fericiti. In acel moment viata nu ne mai traieste, ci ea este maiestrita de catre noi, fiind constienti ca ne-o asumam si o schimbam in bine, in mod automat. Si atunci va aparea si acel Spirit mult asteptat, acel copil care va veni in familia noastra, pentru ca realmente suntem pregatiti de data aceasta. Ce bucurie!

MICI SECRETE PRETIOASE

La acest curs intensiv de weekend vom vorbi si despre un aspect foarte important: energia sexuala, ca si mod de procreere perfect, atat timp cat ea nu este risipita. Iti voi explica practici care te vor ajuta sa nu mai pierzi energie vitala pretioasa, pe care le vei putea pune in aplicare.

Veti invata despre pregatirile pe care trebuie sa le faceti la nivel fizic, emotional si spiritual.

Cu o practica hotarata si concentrata, viata voastra se va schimba in decursul urmatoarelor 6 luni. Garantat.

CAT COSTA CELE 2 ZILE DE CURS?

Investitia in dezvoltarea ta personala pentru atragerea in viata voastra a unui Suflet elevat este de 600 Ron pentru cele 2 zile intensive de curs, pret pentru tine si partenerul tau, care va fi invitatul tau.

Cursul se va tine la Brasov 09,45 – 17,00 cu o pauza de pranz de o ora.

NU UITA! DACA TE NEMULTUMESTE CEEA CE INVETI SI CONSIDERI CA NU MERITA EFORTUL TAU, ITI RETURNEZ BANII INTEGRAL IN PRIMA ZI DE CURS. FARA DISCUTII.

FORMULAR DE INSCRIERE CURS CONCEPTIE CONSTIENTA

CU DITTA DEPNER

Daca rezonezi cu ceea ce ti-am prezentat pana acum, atunci ma bucur ca ne vom cunoaste in curand. Te rog sa completezi acest formular si sa-l trimiti.

Vei primi un email de la mine cu detalii despre adresa cursului si modalitatea de plata.

Abia astept sa ne cunoastem si sa ne pregatim impreuna pentru o conceptie constienta a copilasului tau minunat. Esti la un click distanta. Sa pornim pe drumul transformarii!

NU UITA. PRIMESTI BANII INAPOI IN PRIMA ZI DE CURS,

DACA NU ITI PLACE CURSUL!

Aceasta este garantia din partea mea. Nu ai nimic de pierdut, fii curioasa si afla ce facem si cum ne simtim dupa aceste cursuri minunate.

    Ditta Depner si SC Dittas Courses SRL”, sau orice educator prenatal „Renasterea” nu isi asuma in niciun fel răspunderea izvorâtă din utilizarea acestui website sau din capacitatea Dumneavoastră de a acționa sau de a lua hotarari legate de sanatatea fizica sau psihica proprie sau a copilasului Dumneavoastra. Orice material sau informatie afișate pe site-ul acesta, nu reprezinta nicio garantie in caz particular sau personal. Ditta Depner nu este răspunzătoare pentru pierderi de orice fel, suferite de Dumneavoastra. Nicio informație conținuta de acest website, niciunul din articolele semnate de Ditta Depner nu reprezintă o formă de consiliere psihologică sau de terapie pentru cititor. De asemenea, cursurile si consilierile individuale sau de grup oferite de Ditta Depner sau de catre educatorii prenatali „Renasterea”, nu reprezintă grupuri de suport cu valoare terapeutica sau psihologica.