Draga Ditta,

Ma gandesc de azi noapte, ca tot n-am putut dormi, la toate emotiile si lucrurile frumoase pe care le-am descoperit la cursul tau. A fost pentru mine o adevarata salvare si renastere dupa prima mea nastere prin cezariana.

Azi noapte vorbeam cu copilasul meu din burtica si eram amandoi super happy de experienta fericita pe care am avut-o impreuna cu tine in aceste patru zile de pregatire pentru marea noastra transformare.

Crede-ma ca nu pot exprima in cuvinte ceea ce simt, mi-ai schimbat viata si o sa ma rog pentru totdeauna bunului Dumnezeu, caruia ii multumesc zilnic ca mi te-a adus in cale, sa iti intoarca inzecit toata bucuria si implinirea pe care o simt eu acum. Fiecare zi e plina de liniste si pace in viata mea de cand am facut primele zile de curs.

Nu mai credeam ca a doua sarcina ma poate surprinde cu nimic, dar e speechless. Esti un om deosebit si iti multumesc de un miliard de ori pentru tot ceea ce faci, nu doar pentru mine, ci pentru toate femeile. Azi noapte plangeam de fericire.

Nu cred ca mai sunt cuvinte sa exprim ceea ce simt in suflet, decat, pot sa iti spun ca te iubesc Ditta, pentru omul din tine.
Nu exista zi de la Dumnezeu in care sa nu ma bucur de marea mea transformare odată cu acest Bebeluș si de faptul ca a fost cea mai buna alegere sa urmam cursul tău. Sunt cea mai fericita mămica!

Cu toata dragostea mea!

Vicky

About the author
1 Comment
  1. Noi, femeile, avem nevoie sa fim iar încurajate, sa ni se amintească faptul ca putem, sa fim imputernicite prin divinul din noi! Prin nasterea naturală, nemedicamentata, fara anestezie, m am simtit imputernicita, divina, minunata, puternica, fericita, completa! Fiecare clipa din travaliu este întipărită in minte, in suflet, in inima! Cand ma gândesc la travaliu si naștere, sunt calma, ma simt binecuvântată ca sunt femeie, ca am primit acest dar al nasterii. Fiecare contractie a fost ca o trecere catre mine ca femeie si mama!

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit